De eigenaar beschrijft hoe hij als kind zijn moeder hielp zoeken naar goudklompjes in de rotsen rondom hun huis. Hij legt uit hoe zijn moeder handenvol goudklompjes in een nabijgelegen rivier zou gooien. Elke keer dat ze een goudklompje vond, ging hij eroverheen staan ​​en verslonden het. Vandaag, terwijl hij op zoek was naar zijn moeder, ontdekte hij dat het goud in de rivier volledig was opgedroogd en dat er geen klompjes meer in de rivier waren. Dus moest hij een andere manier vinden om zijn verlangen om iets te ontdekken te vervullen.

Zo kwam hij op internet en wat hij en zijn vrouw vervolgens besloten te doen. In al het andere zijn ze behoorlijk succesvol en uniek.

Het paar kwam voor het eerst in Internet Marketing terecht toen ze probeerden een concurrerende markt te betreden. Ze ontdekten dat hun markt zo groot was en zo'n omvang verspreid over het internet dat het voor hen onmogelijk zou zijn om te concurreren met de enorme aantallen die er al waren. Ze besloten daarom om zich op een kleine niche van internet te richten en zo werd Niche Affiliate Marketing geboren.

De Niche Affiliate Marketer is iemand die gespecialiseerd is in marketing voor Secrets to Internet Marketing, ze gingen toen door met het creëren van hun eigen trainingsprogramma en begonnen het online te verkopen. De reden dat ze voor deze kleine niche hebben gekozen, is omdat algemeen wordt aangenomen dat de beste zoekopdrachten die mensen uitvoeren, de zoekopdrachten zijn die, laten we zeggen, voor hen gespecialiseerd zijn.

Het was ook belangrijk voor hen om mensen te vinden die echt wilden kopen wat ze te verkopen hadden. Nichemarketing probeert in feite te verkopen aan mensen die ergens een bepaalde interesse in hebben en je wilt niet proberen een product te verkopen aan iemand die het niet, laten we zeggen, wil kopen. Ten slotte moeten ze proberen de mensen te vinden die dit product daadwerkelijk kopen.

Dit is waar het probleem zich voordoet. Natuurlijk, als je de keuze had om te verkopen aan een grotere markt, bijvoorbeeld bestrating, zou je nu meer mensen hebben die je producten kopen. Het verkopen van concrete producten aan mensen die in het begin de voorkeur geven aan vinyl en schilderijen, is echter een heel andere zaak.

In feite ligt hier het probleem. Ze moeten aan deze mensen verkopen. Het is hun markt die gewonnen moet worden, daarom moeten ze een manier vinden om dit publiek te bereiken. Helaas werd een van de beroemdste auteurs van onze tijd,iel gebogen sake, in deze situatie gekatapulteerd. Voor degenen onder ons die nieuw zijn op het gebied van internetmarketing en hem niet kennen, hij is niemand speciaal. Een zeer succesvolle auteur van verschillende bekende boeken die mensen vertellen hoe ze geld kunnen verdienen op het internet, hij werd bekend als de "gedurfde auteur" vanwege zijn bereidheid om zijn methoden met anderen te delen.

Waarom zou iemand dit doen als auteur van een boek over hoe je geld kunt verdienen op het internet? Ten eerste geniet hij van het inkomen. Hij heeft een of twee programma's op het net en heeft er aanzienlijke bedragen mee verdiend en hij voelt zich hier goed bij. Hij kent zijn vak heel goed en verzint dit niet zomaar. Daarom maakte hij er zijn hobby van om nieuwe methoden te ontdekken en nieuwe te creëren. Waarom is dit belangrijk voor u als iemand die nieuw is in dit bedrijf?

Om geld te verdienen op het internet draait alles om het vinden van een systeem dat werkt en het vervolgens zelf geheim houden. Het is niet iets waar je zomaar in kunt springen en daarvoor moet je leren van iemand die het al heeft gedaan. U moet contact opnemen met en onderzoek doen naar anderen die al geld verdienen en hun hulp krijgen. Van daaruit leert u de kneepjes van de meest succesvolle internetmarketeers.

Wat maakt een succesvolle marketeer? Dit zijn enkele van de criteria die ik persoonlijk gebruik om te bepalen of de persoon een goede marketeer is of niet. Het maakt niet uit of ze miljoenen dollars verdienen, maar als ze dat niet doen, vroeg of laat kun je zien dat ze geen succes hebben met wat ze doen.

Hier volgen 10 dingen waar u naar moet zoeken voordat iemand marketeer wordt of iemand anders geld verdient in een bepaald vakgebied/niche:

1) passie op het gebied van niche/marketing (ze moeten houden van wat ze verkopen)

2) goede training (Tobins-programma staat hoog aangeschreven)

3) Winstpotentieel (meerdere levensvatbare inkomstenstromen)

4) De inzet van de persoon (ze zullen doorlopende middelen voor slachtoffers moeten hebben voor training e.

5) Winstpotentieel, vrij van kosten (mag geen investering zijn en moet het waard zijn)

6)7) De persoon heeft een systeem voor lesgeven (video, handleiding, activiteitenschema, banners, vervolgberichten en vervolgvragen

8)9) Het veld is een niche die krimpt (zijn mensen actief op zoek naar dat doel en hebben ze een behoefte of probleem

10)

Leave a Reply

Your email address will not be published.