New car detailing

 

 

 

 

reating van uw voertuig

Stel je voor dat jouw auto jouw kunstwerk is. Je hebt er duizenden dollars aan uitgegeven, en dan besluit iemand anders hem lelijk te maken. Dit is zeker zeer moeilijk te verteren, en vanaf dan is het een nooit eindigend verhaal van afgunst. Als u eigenaar bent van een Porsche, dan moet u zich bewust zijn van het feit dat er ontelbare cosmetische reparaties zijn die uw auto kan ondergaan. Het herstellen van uw auto’s oorspronkelijke glans is de beste manier om uw auto te houden zo goed als het vroeger was, en te voorkomen dat veel geld besteed aan behandelingen.

Er zijn tal van vullingen die u zou kunnen krijgen om uw auto te houden op zoek zo goed als nieuw. De meeste procedures van de voertuigeigenaars impliceren het wassen van het voertuig. Er zouden andere opties zoals vinylbescherming of verf kunnen zijn. De meeste van de auto meesters nu zijn angstig om hun voertuigen toe te eigenen door het toevoegen van aangepaste raambekleding. Aangepaste raam behandelingen door verwijdering, indien toegepast door professionele detailers, zijn sneller en kostbaarder. Zoals de meeste mensen willen hun geld te investeren in hun auto’s, zouden ze willen dat de beste waarde van het geld, terwijl het maken van het voertuig ziet er origineel uit.

Een andere procedure is het gebruik van retoucheerverf. Deze procedure omvat het gebruik van andere verven die de verbleekte verf terug in zijn oorspronkelijke kleur herstellen. Als u niet zeker bent over de juiste procedure voor uw auto, neem dan contact met ons op voor professionele hulp.

Car detailering buitenkant

Als u overweegt te investeren in een sportwagen, of een ander automerk, is het zeer aan te bevelen de buitenkant van uw auto te laten reinigen. Het proces omvat het grondig wassen van de auto om deze te ontdoen van alle stof en vuil. Daarna wordt de lak gereinigd met verschillende soorten reinigingsmiddelen, die alles wegnemen om een gladde glanzende auto te krijgen. Nadat de reiniging is voltooid, worden verschillende soorten beschermende verven gebruikt om uw auto een zeer aangepaste look te geven. Selectief verven is een van de meest gebruikte manieren om auto’s aan te passen.

Als u een transportonderneming runt, of goederen vervoert, maakt u een goede indruk door uw voertuigen te laten poetsen en in de was te zetten. Er is niets dat een klant of werkgever wantrouwig kan maken tegenover uw voertuigen.

Selectie van verf

Er zijn talrijke verven die kunnen worden gebruikt voor het detailleren en verven van uw auto. De meest gebruikte van allemaal is bekend als autolak. Dit soort verf wordt meestal gebruikt door autodealers die op een professionele manier met auto’s omgaan. Een autodealer zal elke gerenommeerde verf alleen kopen van een gerenommeerde fabrikant, en nadat tests zijn uitgevoerd om de veiligheid en consistentie te garanderen, zal het worden aangeboden voor verkoop aan de klant. Het is raadzaam om niet een enkele primaire kleur te gebruiken in uw auto, maar om meerdere kleuren in gevaar te brengen om uw auto er unieker uit te laten zien.

Als u wilt dat uw auto opvallen, en overeenkomen met de buitenkant verf van uw auto, moet u een donkere tint van verf te gebruiken. tinten van licht en lichtere tinten worden gebruikt op hun plaats. Echter, wanneer u het detailleren van de carrosserie van uw auto, zult u willen meestal donkere tinten te gebruiken, omdat het zonlicht kan soms degraderen de afwerking van de auto.

Overweeg ook het gebruik van primer verf om te helpen bedekken krassen al op uw auto. Autoprimers zijn afdichtmiddelen die worden gebruikt om verf aan te brengen. Ze kunnen worden gekocht bij autodealers, spuiterijen en discountwinkels. Ze zijn echter niet hetzelfde. Terwijl auto primers kan een maanden werk glans te maken voor een paar dagen tijd, ze niet repareren uitlijning problemen, of roestige gebieden.

Exterior WaxAls u uw auto wilt laten glanzen en schitteren als een spiegel, dan is exterior wax een must. Dit product is in staat om kleine krasjes en krassen te laten verdwijnen. Het zal ook de afwerking van uw auto beschermen. Exterieur wax is meestal duur, en niet aanbevolen voor auto’s minder dan 3 jaar oud. Als u het type autoliefhebber bent die graag met een auto met krassen rijdt en graag hoofden doet omdraaien met het uiterlijk van hun auto, dan is er niets beter dan wax.

Er zijn verschillende soorten autowas; als je het meeste waar voor je geld wilt hebben, kies je een was met een zeer lage prijs. Elk merk wax is goed, maar als u uw auto de best mogelijke glans wilt geven, kies dan een goede autowax.

Interieur detailingAls u wilt dat uw auto er goed uitziet en comfortabel aanvoelt, dan kunt u het beste investeren in een goede set onversierde stoelen, een goede set stoelhoezen en stoelverbreders, en een luchtpomp. Deze items zullen uw auto helpen aan te voelen alsof hij nieuw is.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.